Pages

August 21, 2011

Ramadhan di Key eL



aLhamdulilah diam x diam da 20 hari kter menjalani ibadah puasa... Rasanya semakin cepat masa berlalu. Lebih-lebih lagi waktu akhir zaman ni...semua benda berlaku pantas dan rasa tak sempat nak toleh ke belakang...



Taun ni cam kurang sikit feeling nak beraya.. Macam-macam masalah berlaku kt key el ni. so tak dapat concentrate pada puasa dan ibadah. Papepon aku bersyukur sebab taun ni masih diberi kesempatan jalani ibadah puasa.. Ntah ada lagi tak kesempatan untuk berpuasa tahun depan...sume tu bukan dibawah kuasaku..

Walaupun x de feeling nak beraya tapi lenguh jugaklah kaki berjalan cari barang2 raya... Semalam jer aku dan kawan-kawan round JUscO wangsamaju cari barang sampai kol 10 malam... dan harini kami round pulak kat Masjid InDIa sampai kol 4 petang.. hahaha...bayangkan betapa lenguhnya kaki kami berjalan.. tu pun ada lagi barang kami x cukup nak beli... tapi alhamdulillah masih dalam bajet raya  lagi...

June 20, 2011

My Birthday Present

Love ETC
                       
                   Its from my lovely aunty...tq so much for this birthday present.






May 27, 2011

wELCOmE ZiERA tO uNITEN


video

Good Luck angah



Apa Khabar Jodohku?

Setiap insan pasti inginkan jodoh yang terbaik untuk diri mereka. Walaubagaimanapun setiap jodoh kita telah ditetapkan oleh Allah. Oleh itu sentiasalah bersyukur dengan setiap kurnianNya. Kadangkala apa yang kita rasa tidak baik tetapi itulah sebenarnya yang terbaik untuk kita.

Kita tidak akan pernah sempurna. Oleh itu pasangan kita akan menjadi pelengkap kesempurnaan diri kita. Renungkan dan selamat berfikir. ;-)

January 02, 2011

Memo Buat Si Belangkas


Apa tunggu lagi wahai yang dah berpunya? Pilihlah untuk berkahwin.
Takutlah pada Allah melebihi takutmu pada segala persoalan di benakmu.
Yakinlah pada Allah. Berdoalah padaNya agar dipermudahkan nikah buatmu.

Selamat Datang Tahun Baru



Selamat Tahun Baru 2011 diucapkan kepada seluruh sahabat yang mengenali diri ini..Semoga tahun ganjil ini akan memberikan lebih kegembiraan dan warna-warna ceria dalam kehidupan kita semua...







News

TV3TV9 dekat dihati NTV7 Berita Harian Baca paper... .: Harian Metro :.Your Independent News [ Malay Mail]